Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018 g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb od 2014. godine provodi projekt „Unaprjeđenje kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici“ u prostoru Crvenog križa Zagreb, Siget 18A.

Od mnogobrojnih aktivnosti u koje se starije osobe uključuju posebno veliki interes postoji za sudjelovanjem u aktivnostima tjelovježbe, koja se organizira od ponedjeljka do petka u vremenu od 9,00 do 10,00 sati.

Tjelovježbu vode studenti završnih godina Kineziološkog fakulteta ili apsolventi te molimo zainteresirane studente da nam se jave.

Cjeloviti tekst oglasa pogledajte ovdje.

Popis obavijesti
Repozitorij
Repozitorij je prazan