Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Korisni linkovi
Usluga Pitajte knjižničara

Usluga Pitajte knjižničara je informacijska usluga namijenjena studentima, a služi za pronalaženje odgovarajućih izvora literature za seminarske, završne, diplomske i doktorske radove.

Upite s naznakom Pitajte knjižničara (predmet maila: Pitajte knjižničara), šaljite na adresu knjiznica@kif.hr, a pri definiranju upita budite detaljni i jasni kako bismo uspješno odgovorili na upit – koristite obrazac. Vaš upit će se riješiti najkasnije u roku od tri do pet radna dana, a odgovor ćete dobiti povratno na mail. Knjižnica u odgovorima dostavlja popis izvora (bibliografiju) i cjelovite tekstove radova iz baze SportDiscus.

Usluga je dostupna u radnom vremenu knjižnice. Korištenje ove usluge je besplatno.

 

Nacionalna i sveučilišna knjižnica, kao i Knjižnice grada Zagreba također pružaju ovu uslugu i objavljuju popise literature s najčešćim upitima. Pogledajte ovdje i ovdje, možda već postoji odgovor na vaš upit.  


Poštovani i dragi korisnici,

Posudba i vraćanje knjiga i dalje će se vršiti kroz prozor knjižnice, u vanjskom, lijevom dijelu zgrade , i to od 8:30 do 16.00 sati.

Čitaonica je zatvorena. 

Preporučamo da konzultirate katalog knjižnice, vidi ovdje, da vidite ima li slobodnih primjeraka.

Također, molimo vas da za složenije upite (tematska pretraživanja za diplomske i seminarske radove) uputite upit kroz uslugu Pitajte knjižničara na email: knjiznica@kif.hr kako bismo izbjegli nepotrebne gužve.

Hvala na suradnji.

Popis obavijesti