Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Korisni linkovi
Informacije

Radno vrijeme: Knjižnica i čitaonica Kineziološkog fakulteta otvorene su za korisnike svaki radni dan od 8 do 16 sati.

Kontakt: Za informacije i produženje knjiga možete nazvati na broj telefona 01/3658-620 ili poslati e-mail na: knjiznica@kif.unizg.hr.

Pravila posudbe: odjednom se može posuditi najviše tri knjige na razdoblje od tri tjedna. Knjige se nakon toga mogu još samo jednom produžiti na tri tjedna.

Posljednji primjerak udžbenika uvijek ostaje u knjižnici i namijenjen je korištenju u čitaonici uz predočenje iksice.

Ocjenski radovi (diplomski radovi, magisteriji i disertacije), časopisi i referentna zbirka (enciklopedije, leksikoni, rječnici) namijenjeni su za korištenje u čitaonici.

Prije obrane diplomskog rada i završetka studija obavezno provjerite jeste li vratili sve posuđene knjige u Knjižnicu kako bi vam na dan obrane mogla biti uručena potvrda da nemate dugovanja.

Nakon obrane diplomskog rada dužni ste predati jedan ukoričeni primjerak diplomskog rada te  jedan na CD-u u pdf/A formatu za što također dobivate potvrdu.

Elektronički katalog s možete pregledavati ovdje.

Noviji diplomski i doktorski radovi dostupni su u repozitoriju Dabar.


Poštovani i dragi korisnici,

knjižnica se otvara isključivo za posudbu i vraćanje knjiga, od 18. svibnja 2020.

Posudba i vraćanje knjiga će se vršiti kroz prozor knjižnice, u vanjskom, lijevom dijelu zgrade , i to od 10.00 do 14.00 sati.

Čitaonica je zatvorena. 

Preporučamo da konzultirate katalog knjižnice, vidi ovdje, da vidite ima li slobodnih primjeraka.

Također, molimo vas da za složenije upite (tematska pretraživanja za diplomske i seminarske radove) uputite upit kroz uslugu Pitajte knjižničara na email: knjiznica@kif.hr kako bismo izbjegli nepotrebne gužve.

Hvala na suradnji.

Popis obavijesti