Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Korisni linkovi
Usluga Pitajte knjižničara

Usluga Pitajte knjižničara je informacijska usluga namijenjena studentima, a služi za pronalaženje odgovarajućih izvora literature za seminarske, završne, diplomske i doktorske radove.

Upite s naznakom Pitajte knjižničara (predmet maila: Pitajte knjižničara), šaljite na adresu knjiznica@kif.hr, a pri definiranju upita budite detaljni i jasni kako bismo uspješno odgovorili na upit – koristite obrazac. Vaš upit će se riješiti najkasnije u roku od tri do pet radna dana, a odgovor ćete dobiti povratno na mail. Knjižnica u odgovorima dostavlja popis izvora (bibliografiju) i cjelovite tekstove radova iz baze SportDiscus.

Usluga je dostupna u radnom vremenu knjižnice. Korištenje ove usluge je besplatno.

 

Nacionalna i sveučilišna knjižnica, kao i Knjižnice grada Zagreba također pružaju ovu uslugu i objavljuju popise literature s najčešćim upitima. Pogledajte ovdje i ovdje, možda već postoji odgovor na vaš upit.  


Kviz povodom Mjeseca hrvatske knjige

O Mjesecu hrvatske knjige

Nacionalna manifestacija Mjesec hrvatske knjige već se 25 godina održava od 15. listopada do 15. studenog. Manifestacija je posvećena knjizi i čitanju, a ovogodišnji moto je Razlistaj se! u povodu 50. obljetnice obilježavanja Dana planeta Zemlje.

Kineziološki fakultet ove se godine uključio u manifestaciju izradom kviza Priprema, pozor, čitaj na temu sporta i ekologije.

Pravila kviza Priprema, pozor, čitaj

Kviz Priprema, pozor, čitaj mogu rješavati svi koji imaju pristup internetu. Kviz se može riješiti na bilo kojem računalu, tabletu ili pametnom telefonu, i to najkasnije do 31. 10. 2020. godine.

Kviz je podijeljen u tri tematske cjeline. Za svaku tematsku cjelinu, potrebno je pročitati jedan članak i odgovoriti na sedam pitanja (1 tematska cjelina = 1 članak = 7 pitanja).

Možete mu pristupiti preko poveznice: https://forms.gle/g9XehQzJYtRwxiqH7

Sretno čitanje!

Vaša Knjižnica

 

Popis obavijesti