Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Korisni linkovi
Usluga Pitajte knjižničara

Usluga Pitajte knjižničara je informacijska usluga namijenjena studentima, a služi za pronalaženje odgovarajućih izvora literature za seminarske, završne, diplomske i doktorske radove.

Upite s naznakom Pitajte knjižničara (predmet maila: Pitajte knjižničara), šaljite na adresu knjiznica@kif.hr, a pri definiranju upita budite detaljni i jasni kako bismo uspješno odgovorili na upit – koristite obrazac. Vaš upit će se riješiti najkasnije u roku od tri do pet radna dana, a odgovor ćete dobiti povratno na mail. Knjižnica u odgovorima dostavlja popis izvora (bibliografiju) i cjelovite tekstove radova iz baze SportDiscus.

Usluga je dostupna u radnom vremenu knjižnice. Korištenje ove usluge je besplatno.

 

Nacionalna i sveučilišna knjižnica, kao i Knjižnice grada Zagreba također pružaju ovu uslugu i objavljuju popise literature s najčešćim upitima. Pogledajte ovdje i ovdje, možda već postoji odgovor na vaš upit.  


Radno vrijeme knjižnice 22.6. i...

Dragi korisnici, obavještavamo vas kako će knjižnica biti zatvorena povodom nadolazećeg državnog praznika Dana antifašističke borbe u utorak, 22. lipnja 2021. godine.

Tijekom provođenja razredbenog postupka od 30. lipnja do 1. srpnja 2021., knjižnica će biti zatvorena za korisnike. Svoje informacijske upite možete nam slati na email knjižnice: knjiznica@kif.unizg.hr.

U petak, 2. srpnja 2021. knjižnica će biti otvorena za korisnike 12:00-16:00. 

Knjižnica će ponovno biti otvorena 5. srpnja 2021. godine u redovitom radnom vremenu od 8.30 do 16.00 sati.

 

Hvala na razumijevanju. 

Popis obavijesti