Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti
Psihološko savjetovalište za studente

Dobrodošli!

Drage studentice i studenti,

puni optimizma i radnog elana, obavještavamo vas da je otvoreno Psihološko savjetovalište za studente Kineziološkog fakulteta u Zagrebu!

Mladi se tijekom studiranja mogu susresti s različitim izazovima i teškoćama koji ih ometaju u svakodnevnom funkcioniranju. Savjetovalište je mjesto gdje psihologinje zaposlene na Fakultetu pružaju stručnu podršku u svladavanju osobnih i profesionalnih problema studenata kako bi oni razvijali i koristili sve svoje potencijale. Cilj nam je raditi na povećanju kvalitete života studenata, pružiti im pomoć u prevladavanju nezadovoljstva sobom, problema u studiju ili odnosima s drugima, podučavajući ih vještinama koje će im koristiti u ovom razdoblju, ali i daljnjem životu. Također, specifičnost našeg savjetovališta jest i podrška studentima sportašima, aktivnim natjecateljima u domeni psihološke pripreme za natjecanje.

Korištenje usluga Savjetovališta je besplatno. Rad će biti organiziran u formi izravnog individualnog savjetovanja studenata koji iskažu potrebu za tim vidom podrške na tjednoj razini te tematskim grupnim radionicama koje će biti organizirane jednom mjesečno. Iskustvo pokazuje da je nekim studentima dovoljan samo jedan razgovor, dok će nekima za rješavanje problema trebati dulje vrijeme. Termini se osiguravaju isključivo uz najavu i dogovor putem maila. U slučaju većeg interesa, u rad savjetovališta studenti će biti uključeni po redoslijedu javljanja i trijaži teškoća. Rad se temelji na strogim etičkim standardima struke koji osiguravaju privatnost i povjerljivost osobnih informacija.

Traženje pomoći nije znak slabosti, nego pokazatelj hrabrosti u brizi za sebe i vlastitu dobrobit!

 

Veselimo se ovom novom početku i zajedničkoj suradnji, vjerujemo da našim savjetovalištem možemo značajno pridonijeti još kvalitetnijem radu našeg fakulteta gdje se studente gleda kao partnere, a njihova dobrobit je uz razvoj struke na prvom mjestu!


REZERVACIJA INDIVIDUALNIH TERMINA I PRIJAVE NA RADIONICE

Rezervacija individualnih termina

U kalendaru na linku: link na kalendar termina individualnog savjetovanja nalaze se ponuđeni termini za studente. Slobodni termini označeni su zelenom bojom, a zauzeti termini crvenom. Molimo Vas da se za rezervaciju pojedinog termina javite direktno na mail osobi koja održava sat. Mailovi  za rezervaciju termina navedeni su u kalendaru uz svaki termin.  

TERMINI ZA SLJEDEĆI MJESEC BIT ĆE OBJAVLJENI U ZADNJEM TJEDNU PRETHODNOG MJESECA.

 

Radionica "KAKO SE PRIPREMITI I PREZENTIRATI NA USMENOM ISPITU?" utorak 13.9.2022. u 13:00 sati on-line 

Poštovane studentice / Poštovani studenti,

pozivamo Vas na besplatnu radionicu za studente pod nazivom Kako se pripremiti i prezentirati na usmenom ispitu?" koja će se održati u utorak 13.9.2022. u 13:00 sati online u sklopu Psihološkog savjetovališta za studente Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Radionicu će voditi prof. dr. sc. Renata Barić

Za sudjelovanje na radionici potrebna je prijava putem linka: https://forms.office.com/r/pPPp05UwJG  

 


Repozitorij
Repozitorij je prazan