Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KONTAKTI

REFERADA SVEUČILIŠNOG I STRUČNOG STUDIJA:
Email: 
referada(at)kif.hr T: +385 01/3658-625

Radno vrijeme za studente: 10:00 do 13:00


KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Obavijesti za studente sveučilišnog studija kineziologije
UVODNO PREDAVANJE za studente 1....

Poštovane kolegice i poštovani kolege studenti,

UVODNO PREDAVANJE za redovite studente 1. godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Kineziologije i redovite studente 1. godine preddiplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera, održat će se u Velikom amfiteatru (A1) Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u petak 30. rujna 2022. godine prema sljedećem RASPOREDU:

  • u 8.00 sati za studente sveučilišnog studija Kineziologije s početnim slovima prezimena od A do J;
  • u 8.50 sati za studente sveučilišnog studija Kineziologije s početnim slovima prezimena od K do R;
  • u 9.45 sati za studente sveučilišnog studija Kineziologije s početnim slovima prezimena od S do Ž i za sve redovite studente 1. godine stručnog studija Izobrazbe trenera.

NASTAVA za redovite studente viših godina studija započet će od ponedjeljka 3. listopada 2022. godine prema rasporedu koji će biti objavljen na naslovnici Fakulteta tijekom sljedećeg tjedna.

Kineziološki fakultet kao partner na projektu "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama" poziva sve zainteresirane studente, sportaše, trenere i sportske djelatnike na 9. u nizu od 16 projektnim programom predviđenih besplatnih radionica. Teme koje vam donosimo na ovoj radionicu su:

"Mogućnost razvoja sportskih OCD kroz međusektorsku suradnju"  iz područja „Dobro upravljanje“, koju će održati mr. sc. Branimir Blajić (predavač na katedri za menadžment i marketing Edward Bernays University College) od 10:00 do 12:30 sati i "Učinkovito prikupljanje sredstava za potrebe poslovanja sportskih udruga i transparentno financijsko upravljanje"  iz područja „Dobro upravljanje“, koju će održati Jelena Anđelić (voditeljica projekata u ACT Grupi) od 13:00 do 15:30 sati.

Radionica će se održati u četvrtak, 29. rujna 2022. godine s početkom u 10:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici P3.  Sudjelovanje u radionici biti će omogućeno i on-line putem Zoom Meeting aplikacije. 

Za brzo uključivanje možete kliknuti na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/82288049372?pwd=dG9HeHgydlZoeEtmRmZibjUwcnhDZz09

Program radionice i upute za sudjelovanje

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte voditelja EU projekta Ignacija Valečića, mag. cin. na broj 0977707711.