Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Student doktorskog studija Kineziologija Nenad Žugaj, mag.cin. dana 22. veljače 2023., s početkom u 12,00 sati braniti će projekt doktorskog rada pod naslovom POVEZANOST SPECIFIČNIH ANAEROBNIH SPOSOBNOSTI HRVAČA I USPJEŠNOSTI U HRVANJU. Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. 

Studentica doktorskog studija Kineziologija Anđelka Knezović Svetec, mag. physioth.. dana 17. veljače 2023., s početkom u 14,00 sati braniti će projekt doktorskog rada pod naslovom UTJECAJ IZOLIRANOG TRENINGA JAKOSTI PROVEDENOG NA SPECIFIČNIM TERAPIJSKIM TRENAŽERIMA I NJEGOVE KOMBINACIJE S TRENINGOM LUMBALNE STABILNOSTI NA OPORAVAK OSOBA S KRONIČNOM LUMBALNOM BOLI. Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. 

Poštovani studenti, 

ovim putem vas obavještavam, kako će početkom 3. mjeseca početi mjerenja u 'Matici umirovljenika' s ciljem detektiranja rizičnih faktora ozljeda i padova kod osoba starije životne dobi. Ukoliko je netko zainteresiran za sudjelovanje u projektu, slobodno se možete javiti na mail adresu lovro.stefan@kif.hr

Nadalje, rezultati istraživanja će se moći koristiti za pisanje diplomskih radova (ukoliko će vas tema interesirati), te radova za dobivanje rektorove nagrade i sudjelovanje na konferencijama.

Obučavanje mjerioca ćemo napraviti na Kineziološkom fakultetu u dogovorenom terminu, s obzirom na broj zainteresiranih. Zamoliti ću vas, da do sredine 2. mjeseca pošaljete mail interesa u sudjelovanju. 

 

prof.dr.sc. Mario Kasović

Student doktorskog studija kineziologije  Damir Vučić, prof,  javno će dana 14. veljače 2023., s početkom u 12,00 sati, braniti doktorski rad pod naslovom SPOVEZANOST VREMENA PROVEDENOGA U IGRANJU ONLINE IGARA S KINEZIOLOŠKIM AKTIVNOSTIMA, SAMOPROCJENOM ZADOVOLJSTVA ŽIVOTOM I INTENZITETOM EMOCIONALNIH STANJA .  Detaljnije možete pronaći u priloženoj  obavijesti. 

Studentica doktorskog studija Kineziologija Bela Ščapec, mag.cin. dana 9. veljače 2023., s početkom u 10,00 sati braniti će projekt doktorskog rada pod naslovom UČINCI IZOLIRANE I KOMBINIRANE KONZUMACIJE KOFEINA I PARACETAMOLA NA MIŠIĆNU JAKOST, SNAGU I IZDRŽLJIVOST TE NA IZVEDBU SPRINTA I SKOKA. Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj  obavijesti.  

Sukladno članku 62. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti javno su dostupni doktorski radovi koje su Povjerenstva za ocjenu i obranu ocjenila pozitivnim: Vučić Damir

Sve obavijesti vezane uz doktorski studij Kineziologja mogu se dobiti u Studentskoj službi poslijediplomskih studija odnosno putem elektroničke pošte: dkamenar@kif.hr.