Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije
Natječaj za izbor sudionika za...

Na temelju članka 16., 17., 32. i 33. Statuta Hrvatske olimpijske akademije (HOA) Broj: 464-367/07 od 27. prosinca 2007. godine, a u skladu s Programom i financijskim planom HOA-e za 2019. godinu i dopisom Međunarodne olimpijske akademije od 24. siječnja 2019., Ref. No.: 22/IK/am, Hrvatska olimpijska akademija raspisuje

natječaj za izbor sudionika za odlazak na 26. Međunarodni seminar o olimpizmu Međunarodne olimpijske akademije (MOA-e) za studente poslijediplomskih studija

Hrvatska olimpijska akademija provodi natječaj za izbor sudionika za 26. Međunarodni seminar o olimpizmu Međunarodne olimpijske akademije za studente poslijediplomskih studija koji će se održati u Olimpiji (Grčka) od 08. do 30. svibnja 2019. godine. Glavna je tema seminara The Olympic Games and the Olympic Movement: Past, Present and Future – An Analysis from the Historical, Philosophical and Social Perspectives (Olimpijske igre i olimpijski pokret: prošlost, sadašnjost i budućnost – analiza iz povijesne, filozofske i društvene perspektive), s posebnom temom: Olympic Diplomacy and Peace (Olimpijska diplomacija i mir).

Međunarodni seminar o olimpizmu za studente poslijediplomskih studija održava se već 26 godina, okuplja vrsne profesore i predavače iz cijelog svijeta, a namijenjen je studentima poslijediplomskih studija koji se bave i istražuju teme vezane uz olimpizam i/ili žele obogatiti svoje znanje i istraživati olimpijske teme. Na Seminaru se okupljaju studenti različitih usmjerenja s ciljem usvajanja novih znanja i spoznaja o olimpizmu, međusobnog upoznavanja te razmjene iskustva sa studentima iz cijelog svijeta. Sudionici moraju tečno poznavati engleski jezik i biti će dužni prije odlaska u Olimpiju predati jedan rad na engleskom jeziku na temu olimpizma. Po završetku seminara Međunarodna olimpijska akademija tiskati će zbornik radova koji će također biti dostupan na internetu. Na seminaru će svaki sudionik biti dužan održati izlaganje i prezentaciju vezanu uz svoj rad.

Međunarodna olimpijska akademija nalazi se u neposrednoj blizini antičke Olimpije i raspolaže moderno opremljenim prostorima (smještaj u dvokrevetnim klimatiziranim sobama, restoran, konferencijske dvorane, knjižnica) i brojnim športskim sadržajima (nogometno igralište, 25m bazen, atletska staza, košarkaška, odbojkaška i tenis igrališta).

Dodatne informacije o Međunarodnoj olimpijskoj akademiji i 26. Međunarodnom seminaru o olimpizmu za studente poslijediplomskih studija možete pronaći na www.ioa.org.gr

Student doktorskog studija kineziologije GIRGIS KALIM ASSAF, javno će dana 25veljače 2019., s početkom u 14,00 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom THE EFFECTS OF HYPEROXIC RECOVERY FOLLOWING HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING IN HYPOXIA ON BLOOD OXYGEN TRANSPORT PARAMETERS AND AEROBIC CAPACITY (Učinci oporavka u hiperoksiji nakon intervalnog treninga visokog intenziteta u hipoksiji na transportni sustav za kisik i aerobne sposobnosti).  Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 29. siječnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Tihane Nemčić, mag.cin., pod naslovom OBLIKOVANJE I VRJEDNOVANJE NOTACIJSKOGA SUSTAVA ZA ANALIZU IZVEDBE U FUTSALU. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2019./2020. godini. Cjeloviti tekst natječaja možete pronaći na poveznici.  

 

Studentica doktorskog studija kineziologije mr.sc. Ivana Kaćanski, javno će dana 7ožujka 2019., s početkom u 10,30 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti  doktorski rad pod naslovom RAZLIKE U UČINCIMA IZOLIRANOGA KINEZITERAPIJSKOGA PROGRAMA I KOMBINACIJE S EKSTRAKORPORALNIM UDARNIM VALOM NA FUNKCIJSKU SPOSOBNOST ODBOJKAŠICA SA SINDROMOM SRAZA RAMENOGA ZGLOBA.  Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti.

Instalacija programskog paketa...

Poštovane studentice / Poštovani studenti,

Želimo Vas obavijestiti da smo Vam omogućili samostalnu instalaciju programskog paketa Statistica.

Upute i ostale informacije možete pronaći na sljedećem linku: Upute za instalaciju programskog paketa Statistica.