Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na 9. redovitoj sjednici u ak. 2021./22. godini, održanoj 5. rujna 2022. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Lavinie La Grasta Sabolić pod naslovom POVEZANOST KARDIORESPIRATORNE SPOSOBNOSTI S INZULINSKOM OSJETLJIVOSTI I BETA STANIČNOM FUNKCIJOM U PRETILIH ADOLESCENATAU prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada. 

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na 8. redovitoj sjednici u ak. 2021./22. godini, održanoj 7. srpnja 2022. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Zdravko Zukolo pod naslovom VREDNOVANJE TIMSKIH OBRANA U KOŠARKAŠKOJ IGRI TEMELJEM NJIHOVIH POČETAKA, ISHODA I TRAJANJA U prilogu možete pronaći  odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na 8. redovitoj sjednici u ak. 2021./22. godini, održanoj 7. srpnja 2022. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Mirele Šunda pod naslovom UTJECAJ UČENJA NA DALJINU I UNAPRJEĐENJA TJELESNE PISMENOSTI NA PROMJENE STANJA FITNESA I TJELESNE AKTIVNOSTI ADOLESCENATA U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada. 

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na 8. redovitoj sjednici u ak. 2021./22. godini, održanoj 7. srpnja 2022. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Alena Maroševića pod naslovom OZLJEDE, PREVENCIJSKI PROGRAMI I IMPLEMENTACIJSKI KONTEKST U HRVATSKOM NOGOMETUU prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na 8. redovitoj sjednici u ak. 2021./22. godini, održanoj 7. srpnja 2022. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Damira Maksimovića pod naslovom SOCIO-DEMOGRAFSKE RAZLIKE U MOTIVACIJI U REKRATIVACA, POLAZNIKA ŠKOLE TRČANJA. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada. 

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na 8. redovitoj sjednici u ak. 2021./22. godini, održanoj 7. srpnja 2022. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Pere Kuterovca  pod naslovom PSIHOLOŠKI ČIMBENICI POVEZANI S DOPINGOM U SPORTU. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.  

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na 8. redovitoj sjednici u ak. 2021./22. godini, održanoj 7. srpnja 2022. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Jakova Ivkovića  pod naslovom RAZLIKE U UČINCIMA DVIJU TEHNIKA MEHANIČKOGA PODRAŽIVANJA MIŠIĆNE FASCIJE PJENASTIM VALJKOM NA SINDROM ODGOĐENE MIŠIČNE BOLI . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada

Sve obavijesti vezane uz doktorski studij Kineziologja mogu se dobiti u Studentskoj službi poslijediplomskih studija odnosno putem elektroničke pošte: dkamenar@kif.hr.