Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Student doktorskog studija kineziologije SERGIO DE PRIVITELLIO, javno će dana 19. travnja 2021., s početkom u 14,00 sati braniti doktorski rad pod naslovom KINEZIOLOŠKA AKTIVNOST I SAMOPROCJENA KVALITETE ŽIVOTA STUDENATA PREMA PODRUČJU ZNANOSTI. Detaljnije možete pronaći u priloženoj obavijesti. 

Otvoren je POZIV ZA SUDJELOVANJE U NATJECANJU za sufinanciranje objavljenih znanstvenih radova  studenata doktorskog studija Kineziologije  u akademskoj  2020/2021. godini.

Prijave za natjecanje su moguće od 1.4. 2021 do 30.9. 2021 i to za radove objavljene u akademskim godinama 2019/20 i 2020/21, tj. od. 1.10 2019 do 30.9. 2021., a iste se predaju putem Studentske službe poslijediplomskih studija.

Prijave se dostavljaju putem elektroničke pošte na dkamenar@kif.hr 

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2021./2022. godini. Cjeloviti tekst natječaja možete pronaći na  poveznici. 

Prijave se predaju poštom na adresu Fakulteta s naznakom - natječaj - doktorski studij. U slučaju potrebe za pojašnjenjima i eventualnim osobnim dolaskom u Referadu molim obratite se putem elektroničke pošte na dkamenar@kif.hr, radi dogovora termina dolaska. 

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u siječnju 2021. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Dajane Jašić, pod naslovom POVEZANOST LABORATORIJSKIH I TERESNKIH TESTOVA S UDALJENOSTIMA PRIJEĐENIM RAZLIČITIM INTENZITETOM TIJEKOM UTAKMICA NOGOMETAŠICA. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada

Sve obavijesti vezane uz doktorski studij Kineziologja mogu se dobiti u Studentskoj službi poslijediplomskih studija odnosno putem elektroničke pošte: dkamenar@kif.hr.