Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Tijekom jučerašnjeg dana ISVU je izdao nove verzije nekoliko programskih modula i time proširili programsku podršku funkcionalnostima:

- automatizirano slanje obavijesti korisnicima

Automatizirano slanje obavijesti korisnicima služi kako bi razni korisnici sustava (studenti, nastavnici i ISVU koordinatori) bili obaviješteni u trenutku kada se neki njima bitan podatak evidentira u sustavu. Studentima to npr. može biti evidencija ocjene ili promjena obavijesti uz ispitni rok, nastavnicima evidencija termina ispita, koordinatorima promjena ključnih postavki sustava.

Obavijesti se mogu slati studentima, nastavnicima i ISVU koordinatoru. Korisnici mogu za sebe odlučiti da li žele primati obavijesti o događanjima u ISVU. Studenti opcije postavljaju na Studomatu (Korisničke opcije#E-mailopcije).

Popis događaja za koje se mogu slati poruke studentima:

  • objavljen je termin pismenog ispita
  • evidentirana/objavljena je ocjena pismenog dijela ispita
  • objavljen je termin usmenog ispita
  • evidentirana je konačna ocjena ispita i zaključan je ispitni rok
  • objavljen je termin ispita pred povjerenstvom ("običan" ili "zbog žalbe")
  • evidentirano je priznavanje ispita
  • evidentirana je, ili izmijenjena, obavijest uz rok
  • evidentiran je kompletan upisni list
  • evidentiran je prekid studija
  • anketa je dostupna za ispunjavanje

Ukoliko ste zainteresirani za primanje obavijesti samostalno možete to obaviti  na Studomatu (Korisničke opcije#E-mailopcije).

Popis obavijesti
Natječaji

Poštovani studenti, 

ovim putem vas obavještavam, kako će početkom 3. mjeseca početi mjerenja u 'Matici umirovljenika' s ciljem detektiranja rizičnih faktora ozljeda i padova kod osoba starije životne dobi. Ukoliko je netko zainteresiran za sudjelovanje u projektu, slobodno se možete javiti na mail adresu lovro.stefan@kif.hr

Nadalje, rezultati istraživanja će se moći koristiti za pisanje diplomskih radova (ukoliko će vas tema interesirati), te radova za dobivanje rektorove nagrade i sudjelovanje na konferencijama.

Obučavanje mjerioca ćemo napraviti na Kineziološkom fakultetu u dogovorenom terminu, s obzirom na broj zainteresiranih. Zamoliti ću vas, da do sredine 2. mjeseca pošaljete mail interesa u sudjelovanju. 

 

prof.dr.sc. Mario Kasović

Repozitorij