Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Kontakti:

VIRTUALNI DANI OTVORENIH VRATA...

Tradicionalni Dani otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ove su godine dostupni u virtualnom okruženju, u kojem vam otkrivamo zašto je Kineziološki fakultet jedan od najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj! Svi zainteresirani pozvani su zaviriti u svijet u kojem se obrazuju naši profesori, treneri te vrhunski sportaši današnjice.  

Maturantima pružamo priliku da nas upoznaju kroz zanimljive filmove koji zainteresirane vode kroz razredbene ispite i otkrivaju zašto su programi našeg fakulteta u samom vrhu izbora studija.

U filmovima su prikazani zadaci koji kandidate mogu očekivati na razredbenim ispitima. Riječ je o motoričkim znanjima iz sportova s kojima su se susretali u dosadašnjem školovanju za studijski program integriranog sveučilišnog studija Kineziologija (IPDSSK) odnosno s postupcima prijave i sadržaja razredbenog ispita za stručne studije Izobrazbe trenera (PSSIT).

PRIJAVE

Priliku da se pridruže brojnom društvu uspješnih stručnjaka kineziologa budući studenti imat će na lipanjskom upisnom roku. Kandidati se za pojedine programe mogu prijaviti elektronički putem www.postani-student.hr te predajom potrebne dokumentacije preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u vremenu od 31.5.2021. do 11.6.2021. godine. Razredbeni postupak za integrirani sveučilišni studij Kineziologija (IPDSSK) održat će se 30.6.2021. i 1.7.2021. godine a za preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (PSSIT)održat će se 2.7.2021. i eventualno 3.7.2021.

Više informacija o upisima na Kineziološki fakultet možete pronaći na poveznici https://www.kif.unizg.hr/studiji/upisi

 

Popis obavijesti