Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Kontakti:

Razredbeni postupak za upis na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Kineziologija u akademsku 2022./2023. godinu na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održati će se u ponedjeljak 04.07. i utorak 05.07.2022. godine.

Razredbeni postupak započeti će na plivalištu SC Mladost, Jarunska 5 (preko puta Fakulteta), gdje svi pristupnici trebaju doći u 8.15 sati prema utvrđenom rasporedu objavljenom na https://www.postani-student.hr/ , i to u:

  • ponedjeljak, 04. 07. 2022.    žene / muški
  • utorak 05. 07. 2022.              žene / muški

u zakazano vrijeme pristupnici se moraju prijaviti na ulaznoj porti na bazenu SC Mladost. Pristupnici sa sobom na razredbeni postupak moraju ponijeti osobnu iskaznicu, ručnik, kupaći kostim ili gaćice, gumenu ili silikonsku kapu za bazen i po potrebi sušilo za kosu. Nakon što se presvuku u garderobama pristupnici će dobiti daljnje uputa za eliminirajući test provjeru znanja plivanja.

VAŽNO! - po završetku provjere znanja plivanja pristupnici se presvlače u bijelu majicu kratkih rukava (bez ikakvih oznaka), kratke tamno plave hlačice muški/djevojke crne tajce/bicke i bijele čarape te odlaze na Kineziološki fakultet.

* pristupnici koji neće biti odjeveni prema uputama neće moći pristupiti daljnjem tijeku  razredbenom postupku – provjeri motoričkih znanja

Nakon dobivanja koda i rasporeda u grupe pristupnici odlažu svoje sportske torbe u garderobu i s voditeljem svoje grupe odlaze u dvorane na daljnji tijek razredbenog postupka.

Prijevremeni rezultati razredbenog postupka u prvom (srpanjskom) roku biti će objavljeni neposredno po završetku testiranja svih pristupnika i izvršenoj kontroli unesenih podataka od strane Povjerenstva za razredbeni postupak, a najkasnije u srijedu 06. 07. 2022. godine do 12.00 sati, na mrežnoj stranici Fakulteta.

NAPOMENA:

skrećemo pozornost svim pristupnicima da sa sobom ne nose dragocjenosti i veće svote novaca.

Popis obavijesti