Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Simpozij Prevention and...

Dragi kineziolozi,

Drage studentice i studenti,

S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju našeg novog sveučilišnog poslijediplomskog specijalističkog studijskog programa - Satelitski simpozij Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda na engleskom jeziku.

Studijski program Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda Kineziološki fakultet pokreće s Medicinskim fakultetom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Specijalnom bolnicom Sveta Katarina.

Ovaj međunarodni, interdisciplinarni poslijediplomski studij bit će otvoren za sve one koji su završili sveučilišni studij kineziologije, fizioterapije ili medicine.

Predstavljanje studijskog programa u obliku dvodnevnog simpozija Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda održat će se 16. i 17. rujna 2021. u hotelu Ambasador u Opatiji pod vodstvom pozvanog predavača, prof. dr. sc. Tom Meyera, i drugih predavača nastavnika na budućem poslijediplomskom studiju.

Sudjelovanje na ovom satelitskom simpoziju je besplatno i otvoreno za sve koji bi htjeli biti budući studenti na ovom studijskom programu, ali i za sadašnje studente koje ta tema zanima. Zbog epidemioloških razloga, broj sudionika je ograničen i potrebna je prethodna prijava. Prijaviti se možete popunjavanjem pristupnice i slanjem na e -mail znanost@kif.hr. Program simpozija dostupan je ovdje.

 

Popis obavijesti