Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

O vanjskom suradniku

prof. dr. sc. Lovorka Galetić

Zvanje: redoviti profesor u trajnom zvanju

Osobna stranica na Webu:
Zavod/služba :
Katedra za opću i primjenjenu kineziologiju
Godina diplomiranja:
1976.
Godina magistriranja:
1982.
Godina doktoriranja:
1990.

Životopis

Prof. dr. sc. Lovorka Galetić rođena je 1953. godine u Zagrebu. Diplomirala, magistrirala i doktorirala je pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Redoviti je profesor na Katedri za organizaciju i management Ekonomskog fakulteta. Voditelj je Doktorskog studija Ekonomskog fakulteta te suvoditelj specijalističkog poslijediplomskog studija Strategija i korporativno upravljanje. Autor je velikog broja znanstvenih i stručnih radova iz područja organizacije, strateškog menadžmenta i kompenzacijskog menadžmenta. Sudjelovala je u radu brojnih domaćih i međunarodnih znanstvenih skupova. Član je uglednih međunarodnih znanstvenih i stručnih asocijacija te uređivačkih ili programskih odbora nekoliko znanstvenih časopisa i međunarodnih konferencija.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.