Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

O djelatniku

Rebeka Prosoli, mag. psych.

Zvanje: asistent

Soba:
137
Konzultacije:

ponedjeljkom 12:00- 13:00 

Zavod/služba :
Zavod za kineziološku antropologiju i metodologiju
Godina magistriranja:
2014.
Na zavodu od:
2016.

Nastava

integrirani preddiplomski i diplomski

specijalistički diplomski

preddiplomski

Životopis

Rebeka Prosoli završila je magistarski studij psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine nakon čega polaže stručni ispit te stječe Osnovnu dopusnicu Hrvatske Psihološke Komore 2015. godine. Od 2014. godine angažirana je kao vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na kojem se zapošljava 2016. godine kao asistent na predmetima Elementi psihologije te Psihologija sporta i tjelesnog vježbanja. Objavila je 40tak stručnih i znanstvenih članaka, sažetaka sa znanstvenih skupova i poglavlja u knjigama s temama iz područja psihologije sporta. 2017. godine završava Edukaciju za stjecanje posebne dopusnice iz psihologije sporta te postaje licencirani sportski psiholog u RH. Tajnica je Sekcije za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva i predstavnica Hrvatske u Europskom udruženju mladih sportskih psihologa (European Network of Young Specialists in Sport Psychology; ENYSSP). Licencirani je judo trener Hrvatskog judo saveza, Hrvatske olimpijske akademije i Europske judo federacije, a od 2009. godine radi kao trenerica juda u judo klubu "Samobor".  Judom se bavi više od 20 godina, nositeljica je crnog pojasa 3. DAN i bivša članica reprezentacije. Trenutno studira na poslijediplomskom doktorskom studiju psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i pohađa 2. stupanj edukacije iz kognitivno-bihevioralne terapije. Bavi se i praktičnim radom vezanim uz psihološku pripremu sportaša te je do sada imala priliku surađivati sa sportašima, trenerima i roditeljima iz 10tak različitih sportova. 

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Profesionalni interesi i članstva

Hrvatska psihološka komora

Hrvatsko psihološko društvo

European Network of Young Specialists in Sport Psychology (ENYSSP)

European Federation od Sport Psychology (FEPSAC)

Povijest zaposlenja

2016- danas Kineziološki fakultet, asistent