Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za redovite studente preddiplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera
Povijest sporta - NOVI ISPITNI ROK

Poštovane studentice i studenti stručnog studija

ovim putem Vas obaviještavamo o novom ispitnom roku iz predmeta Povijest sporta (162349) i Povijest tjelovježbe i sporta (89424) na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) koji će se održati 13. srpnja 2020. godine s početkom u 12:00 sati. Svi detalji o provedbi ispita će biti objavljeni po dosada, uobičajenoj praksi kroz MS Teams grupu koju ćemo kreirati nakon što završe prijave za ispit. 

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

...u on-line varijanti, zbog velikog interesa za dodatnim pojašnjenjem donosimo Vam informacije vezano za ispite iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta.

Studenti koji ispit prijavljuju putem studomata

Studenti se mogu prijaviti na neki od nadolazećih ispitnih rokova nakon čega će dobiti detaljne upute o polaganju ispita kroz Microsoft teams grupu koja se sastoji od svih studenata koji su prijavljeni na ispitni rok. Podsjećamo još jednom na odredbe Pravilnika o studiranju kako je ispit potrebno prijaviti najmanje tri dana prije samoga roka, odnosno odjaviti dva dana prije ispitnog roka.

Studenti koji ispit prijavljuju putem prijavnice

Ispit za ovu grupaciju studenata će biti organiziran u dva navrata tijekom mjeseca lipnja i jednom tijekom mjeseca srpnja i to prema sljedećoj tablici:

DATUM ISPITA

PRIJAVA PUTEM MAILA

TERMIN ODRŽAVANJA ISPITA

10. lipnja 2020.

do 8. lipnja 2020.

10:00 sati

24. lipnja 2020.

do 22. lipnja 2020.

10:00 sati

6. srpnja 2020.

do 3. srpnja 2020.

10:00 sati

Za ispit je potrebno prijaviti se putem maila do datuma naznačenog u tablici. Mail je potrebno poslati na adresu dario.skegro@kif.unizg.hr

S poštovanjem

doc. dr. sc. Zrinko Čustonja

doc. dr. sc. Dario Škegro

Popis obavijesti
Obrane završnih ispita