Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

 

Antonio Kamenjašević, student 4. godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Kineziologije na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu osvojio je brončanu medalju na Europskom seniorskom prvenstvu u hrvanju grčko rimskim stilom u Varšavi (Poljska). Antonio Kamenjašević, član Hrvačkog kluba Herkul iz Zagreba europsko odličje osvojio je u kategoriji do 77 kg.

 

 

 

 

 

 

Ivan Huklek, član hrvačkog kluba Sesvete, student je na našem izvanrednom stručnom preddiplomskom studiju Izobrazba trenera (treća godina studija), a na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre održanom u Sofiji (Bugarska) osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 87 kg. Tim rezultatom se, uz već kvalificiranog Božu Starčevića, Ivan Huklek je naš drugi putnik na Olimpijske igre u Tokijo. 

 

 

 

 

 

 

Ovim putem Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu koristi priliku da čestita svojim studentima na važnim sportskim uspjesima.

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!