Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Novi Impact Factor časopisa...

Uredništvo međunarodnog znanstvenog časopisa Kinesiology : International Journal of Fundamental and Applied Kinesiology obavještava kako su objavljeni čimbenici odjeka za 2020. godinu.

Novi čimbenik odjeka (Impact Factor) časopisa iznosi 1.452 te je u kategorijama Rehabilitation i Sport Sciences u Q4 kvartilu. U svjetskoj konkurenciji časopis je u kategoriji Sport Sciences zauzeo 74. mjesto od ukupno 88 časopisa, dok je u kategoriji Rehabilitation (SSCI) zauzeo 62. mjesto od ukupno 74 časopisa, a u kategoriji Rehabilitation (SCIE) 57. mjesto od ukupno 68 časopisa.

Prema SJR Scimago Journal & Country Rank, časopis Kinesiology je u Q2 kvartilu  u kategoriji Physical Therapy, Sports Theraphy and Rehabilitation te u Q3 kvartilu u kategoriji Sport Science. Od svih hrvatskih časopisa zastupljenih u Scopusu, njih ukupno 165, časopis Kinesiology je na visokom sedmom mjestu prema Scimago Journal Rank (SJR) pokazatelju koji za 2020. godinu iznosi 0.530.

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!