Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Sukladno objavljenom Natječaju za upis pristupnika na redoviti i izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (dalje u tekstu PSSIT) u ak. 2021./22. godini i Dopunskim propozicijama za provođenje razredbenog postupka za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2021./22. godini, a na osnovu broja pristiglih prijava pristupnika za upis na redoviti i izvanredni PSSIT, Povjerenstvo za provođenje razredbenog postupka, utvrđuje sljedeće:

I.

Razredbeni postupak za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2021./22. godini, održati će se u srijedu, 8. rujna 2021. godine s početkom u 7.45 sati na Kineziološkom fakultetu Horvaćanski zavoj 15, Zagreb, za niže navedene smjerove:

I. ZA UPIS NA REDOVITI PSSIT

    1. Sportska rekreacija

II. ZA UPIS NA IZVANREDNI PSSIT

 1. Kondicijska priprema sportaša
 2. Fitnes
 3. Sportska rekreacija
 4. Boks
 5. Hrvanje
 6. Judo
 7. Konjički sport
 8. Košarka
 9. Nogomet

II.

Na razredbeni postupak pristupnici su dužni ponijeti sa sobom  osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice, gumenu ili silikonsku kapa za bazen i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice.

 

Kandidate koji su se prijavili za razredbeni postupak za upis na sljedeće smjerove na preddiplomskom stručnom studiju Izobrazba trenera:

 1. Atletika
 2. Klizanje
 3. Tenis

obavještavamo da se za navedene smjerove, sukladno Dopunskim propozicijama Fakulteta, zbog nedovoljnog broja prijavljenih pristupnika, neće održati razredbeni postupak u rujanskom roku.

Kandidatima koji su se prijavili za upis na smjerove za koje se ove godine, u rujanskom roku neće održati razredbeni postupak, Fakultet će uredno izvršiti povrat uplaćenih sredstava za troškove razredbenog postupka.

Radi povrata sredstava uplaćenih na ime troškova razredbenog postupka svi navedeni kandidati obvezni su dostaviti Fakultetu na e-mail adresu: referada@kif.hr, sljedeće podatke:

1.      Ime i prezime i adresa osobe kojoj će se izvršiti povrat sredstava,

2.      Naziv banke i broj tekućeg računa (IBAN).

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!