Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Kineziološki fakultet kao partner na projektu "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama" poziva sve zainteresirane studente, sportaše, trenere i sportske djelatnike na 13. u nizu od 16 projektnim programom predviđenih besplatnih radionica. 

Teme koje vam donosimo na ovoj radionicu su:

"Modernizacija sportskih udruga i tržište rada", iz područja „Zapošljavanje“, koju će održati prof. dr. sc. Franjo Prot (redoviti profesor na Sveučilištu u Zagrebu u trajnom zvanju u mirovanju) od 10:00 do 12:30 sati i 

″Cjeloživotno obrazovanje kroz sport″ iz područja „Obrazovanje“, koju će održati  Snježana Zbuković Ožbolt, prof (Voditeljica Odjela za srednju i osnovnu školu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb) od 13:00 do 15:30 sati.

Radionica će se održati u utorak, 24. siječnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici Centra za istraživanje i razvoj vrhunske sportske forme. Na radionici možete sudjelovati uživo ili on-line putem Zoom Meeting aplikacije. 

Za jednostavno i brzo on-line uključivanje kliknite na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/81211881038?pwd=ZXBFWjBjWkN6L2FZNk93dUNIck9Cdz09

Program radionice i upute za sudjelovanje

Priopćenje sa 13. Radionice u sklopu projekta "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva u kriznim situacijama"

Za sve dodatne informacije slobodno pošaljite upit na projekt.hrvaci.tresnjevka@gmail.com

Ukoliko imate potrebu za još poneku informaciju slobodno se obratite putem ovoga maila ili na broj 0977707711

Srdačan pozdrav! 

Ignacije Valečić, Voditelj projekta

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!