Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

1. Međunarodni znanstveni  kongres o...

Hrvatski akademski sportski savez u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti, Fakultetom zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci i Hrvatskom ligom za hipertenziju organizira 1. Međunarodni znanstveni  kongres o akademskom sportu, tjelesnom vježbanju i zdravlju 4 Healthy Academic Society.

Partneri u organizaciji su Europska sveučilišta sportska asocijacija (EUSA), Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski olimpijski odbor.

Glavne teme konferencije obuhvaćaju sve aspekte očuvanja i unapređenja zdravlja i tjelesne aktivnosti u akademskoj zajednici kroz edukaciju, zdravstveno usmjereno tjelesno vježbanje,  tjelesno i mentalno zdravlje u akademskoj zajednici,  studentski sport, dualne karijere, te menadžment i upravljanje u studentskom sportu.

Konferencija će se održati u Poreču, 8. i 9. lipnja, a više informacija o programu, uputama za sudionike i drugim detaljima dostupno je na web stranici conference.unisport.hr

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!