Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

POZIV STUDENTIMA NA SUDJELOVANJE ZA...

Poštovane studentice i studenti,

Fakultet potiče studente na sudjelovanje u Natječaju za najbolji studentski rad na 31. međunarodnoj ljetnoj školi kineziologa i stoga Vas pozivamo da sudjelujete na konferenciji pisanjem znantvenog ili stručnog rada. 

Svim studentima kojima će biti prihvaćen rad, fakultet u cijelosti snosi troškove kotizacije, a studenti samostalno pokrivaju trošak puta i smještaja. Prijavu za sudjelovanje moraju poslati do 28. 05. 2023.  sukladno navedenoj proceduri: https://www.hrks.hr/ljetna-skola/prijava-za-sudjelovanje.

Rok za prijavu radova za 31. međunarodnu ljetnu školu kineziologa produžen je  do 1. svibnja 2023. do 23.59. a konferencija će se održati u Zadru od 28. 6. do 1. 7. 2023.

Autori prijavljenog rada mogu biti studenti sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Kineziologija i studenti stručnog prijediplomskog studija Izobrazba trenera.  Potvrdu o prihvaćanju rada kao i ispunjeni obrazac (Obrazac) trebaju poslati na e-mail: prodekanica.za.nastavu.i.studente@kif.unizg.hr

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!