Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

WINGS FOR LIFE 2023 - trčimo zajedno...

Pozivamo sve studente, djelatnike, alumni i vanjske suradnike Kineziološkog fakulteta da se pridruže timu Kineziološkog fakulteta 7. svibnja, 2023. u Zadru kako bi zajedno kroz trčanje skupili što više sredstava za istraživanja liječenja leđne moždine. Sve što treba je biti registriran za utrku i nakon toga kliknuti na https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/teams/XKVn1Q i pridružiti nam se!

Na Wings for Life World Run utrci svi sudionici startaju istovremeno, diljem svijeta. Nema cilja. Umjesto toga, 30 minuta nakon starta, presretačko vozilo započinje svoju potjeru i lovi trkače i sudionike u invalidskim kolica. Iznos od 100% svih startnina i donacija ide izravno na istraživanja i pomoći će u pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine. Ako još nisi registriran za ovu utrku, možeš trčati preko aplikacije tzv. APP RUN bilo gdje u Hrvatskoj, i biti dio globalnog događaja WINGS FOR LIFE i KIFZG RUN tima.

Popis obavijesti


Korisni linkovi

 
Studijski centar za izobrazbu trenera
 
Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!