Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

2. MUZZA TJEDAN ZNANOSTI...

Na ovogodišnjem MUZZA Tjednu znanosti Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavit će dio svojih laboratorija s pripadajućom opremom i testovima za procjenu brzine, jakosti, eksplozivne snage, itd. Mjesto održavanja je Zagrebački Velesajam, paviljon 10 a.

Tijekom MUZZA TJEDNA ZNANOSTI  od 19.5. - 21.5.2023. Kineziološki fakultet imati će svoj prostor u kojem će biti smještena različita oprema za mjerenje motoričkih sposobnosti i znanja djece te će se predstaviti kineziologija na jednostavan način i demonstrirati mjerenja zainteresiranim posjetiteljima.

Planirane su sljedeće aktivnosti: mjerenje brzine, agilnosti i reakcije (Sportreact), mjerenje jačine udarca nogom ili rukom, mjerenje eksplozivne snage, mjerenje sastava tijela, mjerenje stiska šake, mjerenje karakteristike hoda na pedobarografskoj platformi, prezentacija skoka u vis i okretnost u zraku u hrvanju, prezentacija metoda za procjenu sastava tijela i uređaja za mjerenje tjelesne aktivnosti.

Posjetite nas na MUZZA tjednu znanosti i provjerite svoje sposobnosti i motorička znanja!

KIF promo video laboratorija 

Popis obavijesti


Korisni linkovi

 
Studijski centar za izobrazbu trenera
 
Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!