Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KIF na II. MUZZA TJEDNU ZNANOSTI

Od 19. do 21. svibnja 2023. Kineziološki fakultet sudjelovao je na II. MUZZA TJEDNU ZNANOSTI na Zagrebačkom Velesajmu gdje smo predstavili znanost o kineziologiji i znanstveni rad fakulteta pred više od 10 000 posjetitelja.  

Prezentiran je rad velikog broja naših laboratorija s pripadajućom opremom i testovima za procjenu brzine, jakosti, eksplozivne snage, agilnosti i ravnoteže, itd. Posjetitelji su imali priliku izmjeriti sastav tijela i naučiti koji su sve benefiti bavljenja tjelesnom aktivnošću. Veliki broj naših zaposlenika, laboratorija i studenata podržalo je ovaj projekt i ovim putem im se želimo zahvaliti što su nam pomogli da na interaktivan i pristupačan način približimo znanost i tehnologiju djeci i mladima.

Fotografije: SELECT PR

Kineziološki fakultet već je drugu godinu za redom partner na ovom iznimnom vrijednom projektu i sa sigurnošću možemo potvrditi sve veću posjećenost i zainteresiranost za sam događaj, ali i za prezentaciju rada Kineziološkog fakulteta i znanosti o kineziologiji. Na otvorenju Tjedna znanosti sudjelovao je i prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, rektor Sveučilišta u Zagrebu koji je u ime akademske zajednice pozdravio posjetitelje, kao i brojni dekani i prodekani ostalih zagrebačkih fakulteta te mnogi gospodarstvenici koji su partneri na projektu. U ime gospodarstvenika partnera projekta MUZZA posjetitelje je pozdravila predsjednica uprave tvrtke Ericsson Nikola Tesla Gordana Kovačević.

Sudjelovanjem na ovom hvalevrijednom događaju prikazali smo znanost o kineziologiji na zanimljiv i razumljiv način svim posjetiteljima i veselimo se to ponoviti na idućem tjednu znanosti. 

Galeriju fotografija i videa pogledaje ovdje.

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!