Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

DOĐITE NA DAN OTVORENIH VRATA KIF-A!

S ponosom i ove godine Kineziološki fakultet u Zagrebu otvara svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima, a ponajprije maturantima pred kojima se nalazi važna životna odluka, odabir fakulteta. Pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Studijskog centra za izobrazbu trenera koji će se održati 17. svibnja 2024. u prostorima fakulteta, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb,  s početkom u 13 sati u Velikom amfiteatru.

Ovo je izvanredna prilika za sve Vas koji se pripremate na donošenje važne odluke - odabir fakulteta.

Što vas čeka na Danu otvorenih vrata KIF-a:

  1. Inovacije u području kineziologije:

Upoznajte se s najnovijim dostignućima iz područja sporta, sportske rekreacije, fitnesa, sportske dijagnostike i prehrane.

  1. Studentski život na KIF-u:

Otkrijte dinamičan "studentski život" na našem fakultetu i saznajte više o aktivnostima koje obogaćuju iskustvo studiranja.

  1. Upoznajte naše stručnjake:

Imate priliku zaviriti u svijet obrazovanja naših stručnjaka, profesora, trenera te vrhunskih sportaša današnjice.

  1. Prezentacije studijskih programa:

Posebno za učenike srednjih škola organizirane su prezentacije svih studijskih programa u Velikom amfiteatru A1. Pružamo vam priliku za obilazak našeg fakulteta i stjecanje detaljnog uvida u programe koji vam mogu oblikovati budućnost.

  1. Filmski doživljaj i razredbeni ispiti:

Zaronite u svijet KIF-a kroz zanimljive filmove koji vam prikazuju razredbeni ispit. Saznajte koje motoričke vještine iz sportova su ključne za upis na studijski program Kineziologija (IPDSSK) ili Izobrazba trenera (PSSIT).

Razredbeni postupak za sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij Kineziologija (IPDSSK) održat će se 02. 07. 2024. i 03. 07. 2024. a za stručni prijediplomski studij Izobrazba trenera (PSSIT) održat će se 04. 07. 2024.

Poruka za sve buduće studente glasi: "DOĐI, PITAJ, SAZNAJ, VIDI, POSLUŠAJ, POGLEDAJ I ODLUČI".  Pružit ćemo vam jedinstvenu priliku da provedete dan sa stručnjacima, studentima i atmosferom KIF-a te da donesete informiranu odluku o svojoj akademskoj budućnosti.

Radujemo se vašem dolasku 17. svibnja 2024. na Kineziološkom fakultetu klikni te!

S poštovanjem,

Kineziološki fakultet u Zagrebu

Popis obavijesti


Korisni linkovi

 
Studijski centar za izobrazbu trenera
 
Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!