Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Ponosni na uspjeh Tinе Zelčić na...

S velikim ponosom obavještavamo vas o izvanrednom uspjehu naše Tine Zelčić, studentice 3. godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Kineziologija. Tina osvojila brončanu medalju na gimnastičkom 15. DOBRO World Cup-u u Osijeku.

Tina je ostvarila visoku ocjenu od 13.000 izvodeći vježbu života na gredi, čime je još jednom pokazala svoj vrhunski talent i predanost ovom sportu. Ovaj izuzetan uspjeh ne samo da nas sve čini ponosnima, već i potvrđuje Tini njen rad i posvećenost.

Pred Tinom je sada izazov Svjetskog kupa u Duhu, gdje će nastaviti svoju borbu za visoke pozicije. Nadamo se da će ovaj uspjeh biti samo početak niza impresivnih rezultata i da će Tina ostvariti svoj san - plasman na Olimpijske igre.

"Presretna sam. Ovo je moje prvo finale u Osijeku. Znam da nije bila izvedba kao u kvalifikacijama, prije dva dana sam puno bolje izvela vježbu, imala sam jedno dizanje noge za odbitak 0.5 sigurno, bilo je neizvjesno do kraja. Bile su tri iste konačne ocjene, 12.666, odlučivale su nijanse. Žao mi je zbog Christine, bilo bi sjajno da je i ona na postolju. Prije dva tjedna u Varni sam osvojila svoju prvu medalju, to mi je bila velika želja, a ovdje mi je cilj bio ući u finale. Samo da osjetim tu sjajnu atmosferu, nevjerojatnu publiku. Ovo je jedan od najboljih Svjetskih kupova i na kraju osvojim broncu. Savršeno. Navijači su bili odlični, a posebno nam je drago da nas je uživo gledao i predsjednik Milanović" - rekla je Tina Zelčić.

Čestitamo Tini na ovom veličanstvenom postignuću i želimo joj mnogo uspjeha u nastavku karijere!

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi

 
Studijski centar za izobrazbu trenera
 
Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!