Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Dana 23. svibnja Fakultetsko vijeće donijelo je ODLUKU O UTVRĐIVANJU KRAJNJEG ROKA ZA ZAVRŠETAK ZAPOČETIH STUDIJA NA KINEZIOLOŠKOM FAKULTETU U ZAGREBU

Ovom Odlukom studenti Sveučilišta u Zagrebu Kineziološkog fakulteta upisani akademske godine 2014./2015. i ranije, koji su uredno odslušali nastavu imaju pravo zaključno do 30. rujna 2024. završiti upisani studij.

Navedeni studenti dužni su popunjeni obrazac uz presliku indeksa (presliku prve stranice i svih položenih ispita) putem urudžbenog zapisnika dostaviti u Studentsku službu Fakulteta u vremenu od 1. do 15. lipnja 2024..  Obrazac se može preuzeti OVDJE.

Onim studentima koji uvide da u utvrđenom roku neće biti u mogućnosti završiti studij bit će, od akademske godine 2024./2025., omogućen prelazak ili upis na studijske programe koji su trenutno ustrojeni i izvode se sukladno Odluci.

Prelazak na studij odobravati će se isključivo na osnovi dostavljene pisane zamolbe za prelazak uz presliku indeksa (presliku prve stranice i svih položenih ispita) putem urudžbenog zapisnika dostaviti u Studentsku službu Fakulteta najkasnije do 1. rujna 2024. za sve planirane prelaske u iduću akademsku godinu. 

Cjeloviti tekst odluke možete pročitati OVDJE.

Napominjemo kako je važno pridržavati se rokova navedenih u Odluci jer studenti koji ne završe studij prema navedenim rokovima ili ne udovolje uvjetima prelaska ili upisa na pojedini studij, gube pravo završetaka prethodnog upisanog studija na Fakultetu.

Popis obavijesti


Korisni linkovi

 
Studijski centar za izobrazbu trenera
 
Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!