Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za redovite studente preddiplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera

Studentska referada te Ured predstojnika Studijskog centra za izobrazbu trenera neće biti dostupni za rad sa strankama u terminu od 3.-24. kolovoza zbog korištenja godišnjih odmora.

Povijest sporta - NOVI ISPITNI ROK

Poštovane studentice i studenti stručnog studija

ovim putem Vas obaviještavamo o novom ispitnom roku iz predmeta Povijest sporta (162349) i Povijest tjelovježbe i sporta (89424) na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) koji će se održati 13. srpnja 2020. godine s početkom u 12:00 sati. Svi detalji o provedbi ispita će biti objavljeni po dosada, uobičajenoj praksi kroz MS Teams grupu koju ćemo kreirati nakon što završe prijave za ispit. 

Obavijesti za izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera

Studentska referada te Ured predstojnika Studijskog centra za izobrazbu trenera neće biti dostupni za rad sa strankama u terminu od 3.-24. kolovoza zbog korištenja godišnjih odmora.

Obavještavamo Vas da je RASPORED za izborne sportove nadopunjen terminima za vježbe (V) koje će se održavati na Fakultetu.

Također napravljen je i POPIS STUDENATA po grupama (G1 i G2) i možete ga vidjeti OVDJE. Molimo Vas da obratite pozornost na listove/sheetove unutar excell tablice. Studenti su za svaki sport podijeljeni u grupe (G1 i G2) te se tog rasporeda trebate pridržavati. Nastava onih sportova pored kojih ne pišu oznake grupa održavaju se u jednoj grupi.

Podsjećamo Vas na to da se nastava predavanja (P) i seminara (S) odvija online. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti nositeljima pojedinih predmeta putem Merlina ili MS Teamsa. 

 

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

Obrane završnih ispita