Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente specijalističkog diplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera
Tribina o ženskom nogometu

Sekcija za sociologiju sporta Hrvatskog sociološkog društva poziva vas na znanstvenu tribinu pod nazivom „Društveni aspekti ženskog nogometa“ koja će se održati u utorak, 28.5.2019. u 10:00 na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu u predavaoni br. 9.

Na tribini će govoriti:

Helenna Hercigonja-Moulton, mag. novinarstva, nogometašica i trenerica, Sunčica Bartoluci, sociologinja sporta, Stipica Grgić, povjesničar sporta i Juraj Vrdoljak, sportski novinar.

NOVI TERMIN ODRŽAVANJA ISPITA

Poštovane i poštovani,

 

obavještavamo vas kako će se ispiti za studente stručnog studija (SCIT) iz svih predmeta (Povijest sporta, Olimpizam, Sport u europskim državama, Strateško programiranje u sportu) od 5. studenog 2018. održavati u novom terminu:

 

PONEDJELJKOM U 15:00 SATI

 

Ovi, tjedni ispitni rokovi. namjenjeni su studentima stručnog studija koji nisu u sustavu ISVU-a (studomata) odnosno za izlazak i polaganje ispita koriste prijavnicu. Svi ostali studenti stručnog studija koji su u sustavu ISVU-a (studomata) ispite će polagati sukladno obavijestima i rasporedima polaganja ispita koji će se objavljivati preko ISVU sustava.

 

S poštovanjem,

 

doc.dr. Dario Škegro

doc.dr. Zrinko Čustonja